Cautare

62167 de rezultate pentru "stirile de ultima ora din judetu dambovita orasul pucioasa" (4.46 secunde)
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Ion Stefan, fostul director al societatii de interes local Apa Canal, a acuzat municipalitatea, in calitate de presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Verde, ca distruge orasul din punct de vedere ecologic.
Localitatile cu iesire la mare "au prins gustul" porturilor turistice de agrement.
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Asociatiile de proprietari au cerut Primariei niste garduri ca sa mentina ordinea si disciplina in jurul blocurilor. Drept pentru care vor mai primi pentru inceput vreo trei kilometri de gard si orasul nostru va fi mult mai linistit.
pacat ca e locuita de insi cu apucaturi mioritice. ... Intr-o tara europeana si intr-o primarie europeana functionarii publici ar deborda de amabilitate si competenta.
Orasul Roman merita "un deputat credibil, vertical, cu un trecut imaculat" Liviu Bratescu, desemnat drept contracandidat al Elenei Udrea in colegiul 4 pentru Camera Deputatilor din judetul Neamt, scrie pe blogul personal despre candidatura Elenei Udrea in "urbea sa natala".
Dincolo de statistici sau de discursurile publicitatii se afla relatiile de zi cu zi pe care localitatea le are cu cei care o locuiesc.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Podul de otel a fost deschis pe data de 20 iunie 1954 si are 2.8 kilometri lungime fiind, pana anul acesta, primul pod din Romania peste Dunare.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Un caz de isterie nationala. De ce Romania nu are viitor / psnews / Silviu Manastire Sunt momente in care simt nevoia sa iau din biblioteca Schimbarea la fata a Romaniei - capodopera lui Cioran mereu actuala, de vreo 70 de ani - si sa o rasfoiesc.
Proiectul situat pe malul Dambovitei este blocat de mai multi ani, din cauza unui proces deschis de Primaria Sectorului 1.
Targ de Primavara " Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... organizeaza weekendul acesta "Targul de Primavara" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos.
In perioada 7 - 13 august, producatorii romani de legume-fructe sunt asteptati in oricare hipermarket Carrefour din tara pentru a deveni parteneri si furnizori ai lantului de magazine Carrefour. ... Scopul este sa listam rapid cat mai multi producatori romani de legume-fructe.
Scolile sunt inchise luni in Bucuresti si in mai multe judete din tara Din cauza vremii, luni, in Bucuresti si alte cateva judete din tara, scolile si gradinitele sunt inchise, urmand ca apoi sa se ia masurile necesare pentru recuperarea orelor pierdute.
Bulevardul Unirii devine pietonal din acest an Bulevardul Unirii va deveni zona de promenada pentru bucuresteni. ... Proiectul va fi implementat din acest an, a declarat primarul general, Sorin Oprescu. Tot printre prioritatile edilului-sef au fost incluse si largirea podului Hasdeu si reabilitarea raului Dambovita.
Un recidivist a vrut sa se razbune pe omul legii, pentru ca acesta a facut parte din echipa care l-a anchetat intr-un alt caz de agresiune, cand si-a batut crunt concubina, fata sefului de post din Pietrosita.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. Acesta a derapat si s-a izbit de marginea unui sant din beton.
- pristornice - bete (pentru femei), la 50 RON - se purtau inainte la fote - valnic (din Dambovita) - la 150 RON - marame din borangic 100% - la 350 RON - ii din Arges si din Dambovita
google-analytics.com